TECHNISCHE ONDERSTEUNING

- Zorg ervoor dat de lader verbonden is met een laadbro,

- Zorg ervoor dat de usb lader stofvrij is.

- Indien het probleem zich blijft voordoen, contacteer een service center.

1.Schrijf u in op de Festina Smartime.

2. Schakel de horloge aan en schuif de wijzerplaat van boven naar onder,druk op de Qr code en scan deze via de App.

3. Volg de stappen in de App.

4. Activez toutes les autorisations de l'application sur votre mobile.

Ga via de app naar "Instellingen" Notificaties Selectioneer de gewenste notificaties

U kan deze niet beantwoorden via uw Smartime. U kan enkel de berichten lezen.