Meldingen

Het niet ontvangen van meldingen op uw horloge kan worden veroorzaakt door een van de volgende redenen:

Het horloge is niet aangesloten

Open de Festina Connected-app om te bevestigen dat het horloge is verbonden met de telefoon.

De batterij moet worden vervangen

Wanneer de batterij een kritiek energieniveau bereikt (dat zichtbaar is in de Festina Connected-app), worden de meldingen uitgeschakeld om de batterij te sparen.

De optie Stille uren is ingeschakeld

Zolang Quiet hours actief is in de Festina Connected-app, ontvangt u geen melding op uw horloge.

[Android] De Festina Connected-app kan niet op de achtergrond worden uitgevoerd

Zorg ervoor dat geen van uw telefooninstellingen (zoals energiebesparing) verhindert dat de Festina Connected-app op de achtergrond wordt uitgevoerd. Raadpleeg de informatie van de telefoonfabrikant aangezien dit wordt gedaan voor uw specifieke telefoonmodel.

[iPhone] Schakel het delen van systeemmeldingen in

Vanaf iOS 13 moeten systeemmeldingen voor delen zijn ingeschakeld voor Festina Connected. Dit kan gedaan worden in Instellingen -> Bluetooth. Tik op (i) naast Festina Connected en schakel Systeemmeldingen delen in.

Meldingen zijn niet ingeschakeld op de telefoon voor de app

Android

Schakel meldingen in voor de app waarvan u meldingen wilt ontvangen. De Festina Connected-app moet "Toegang tot meldingen" in uw telefooninstellingen hebben om meldingen te kunnen verwerken.

iPhone

Schakel de optie Meldingen en meldingencentrum toestaan ​​in voor de app waarvan u meldingen wilt ontvangen.

Voor iOS 13

Voorvertoningen weergeven moet zijn ingesteld op Altijd of Wanneer ontgrendeld voor apps die u op uw horloge op de hoogte zouden moeten stellen. De standaardconfiguratie is als volgt ingesteld:

Instellingen -> Meldingen -> Toon voorbeelden.

Specifieke apps kunnen deze configuratie dan overschrijven:

Instellingen -> Meldingen -> Applicatienaam -> Toon voorbeelden.

De telefoon communiceert niet meer goed met het horloge.

Schakel Bluetooth uit en weer in. Start uw telefoon opnieuw op als dat het probleem niet oplost.