Onderhoud en verzorging

Het resetten van de klok naar de fabrieksinstellingen lost vaak problemen op die niet op een andere manier kunnen worden opgelost. Als je je horloge reset vanwege verbindingsproblemen, zorg er dan voor dat je deze stappen hebt geprobeerd voordat je een volledige reset uitvoert.

Volg deze stappen om het horloge van uw telefoon te ontkoppelen en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

1. Vergeet de klok

Selecteer in de Festina Connected-app Instellingen -> Horloge vergeten.

2. Koppel het horloge los van uw telefoon

Ontkoppel ("Forget") het Festina Connected-horloge in de Bluetooth-instellingen van uw telefoon als het nog steeds wordt vermeld als een gekoppeld apparaat.

3. Start uw telefoon opnieuw op

4. Verwijder de Festina Connected-toepassing

En installeer deze opnieuw

Verwijder de applicatie om er zeker van te zijn dat er geen foutieve configuratie blijft bestaan.

5. Reset de klok

Houd de bovenste en onderste knoppen 5 seconden ingedrukt om de klok opnieuw in te stellen.

6. Sluit uw horloge aan

Open de Festina Connected-applicatie en volg de instructies in de applicatie om je horloge te verbinden.

We zijn er om te helpen. Als de bovenstaande stappen niet helpen, neem je contact op met ondersteuning .