Onderhoud en verzorging

Het resetten van de klok naar de fabrieksinstellingen lost vaak problemen op die niet op een andere manier kunnen worden opgelost. Als je je horloge reset vanwege verbindingsproblemen, zorg er dan voor dat je deze stappen hebt geprobeerd voordat je een volledige reset uitvoert.

Volg deze stappen om het horloge van uw telefoon te ontkoppelen en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

1. Vergeet de klok

Selecteer in de Festina Connected-app Instellingen -> Horloge vergeten.

2. Koppel het horloge los van uw telefoon

Ontkoppel ("Forget") het Festina Connected-horloge in de Bluetooth-instellingen van uw telefoon als het nog steeds wordt vermeld als een gekoppeld apparaat.

4. Start uw telefoon opnieuw op

5. Verwijder de Festina Connected-toepassing

en installeer deze opnieuw

Verwijder de applicatie om er zeker van te zijn dat er geen foutieve configuratie blijft bestaan.

5. Reset de klok

Houd de bovenste en onderste knoppen 5 seconden ingedrukt om de klok opnieuw in te stellen.

6. Sluit uw horloge aan

Open de Festina Connected-applicatie en volg de instructies in de applicatie om je horloge te verbinden.

We zijn er om te helpen. Als de bovenstaande stappen niet helpen, neem je contact op met ondersteuning .

Het resetten van de klok naar de fabrieksinstellingen lost vaak problemen op die niet op een andere manier kunnen worden opgelost. Als je je horloge reset vanwege verbindingsproblemen, zorg er dan voor dat je deze stappen hebt geprobeerd voordat je een volledige reset uitvoert.

Volg deze stappen om het horloge van uw telefoon te ontkoppelen en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

1. Vergeet de klok

Selecteer in de Festina Connected-app Instellingen -> Watch vergeten. (Sla deze stap over als de Festina Connected-app niet langer is geïnstalleerd.)

2. Koppel het horloge los van uw telefoon

Druk in de Bluetooth-instellingen van uw telefoon op (i) naast Festina Connected.

Selecteer Vergeet dit apparaat.

3. Schakel uw telefoon uit

Schakel uw telefoon uit en laat deze uitgeschakeld tijdens stap 4.

4. Reset de klok

Houd de bovenste en onderste knoppen 5 seconden ingedrukt om de klok opnieuw in te stellen.

5. Schakel uw telefoon in

6. Controleer of het horloge is ontkoppeld van uw telefoon

Als Festina Connected nog steeds wordt vermeld onder "MIJN APPARATEN" in de Bluetooth-instellingen van uw telefoon, gaat u terug naar stap 2.

7. Wacht twee minuten

Wacht een paar minuten om er zeker van te zijn dat Bluetooth op uw telefoon correct is geïnitialiseerd.

8. Verwijder de Festina Connected-app

en installeer deze opnieuw

Verwijder de app om er zeker van te zijn dat er geen foutieve configuratie blijft bestaan.

9. Sluit uw horloge aan

Open de Festina Connected-applicatie en volg de instructies in de applicatie om je horloge te verbinden.

We zijn er om te helpen. Als de bovenstaande stappen niet helpen, neem je contact op met ondersteuning .

De Festina Connected-app laat u weten wanneer het tijd is om de batterij te vervangen. Er zijn twee soorten waarschuwingen.

• BATTERIJ BIJNA LEEG

Als de batterij bijna leeg is, ontvangt u een melding van de Festina Connected-app. De klok zal normaal blijven lopen.

• BEKIJK ALLEEN DE MODUS

Wanneer de batterij een kritiek niveau heeft bereikt, ontvangt u een nieuwe melding van de Festina Connected-app en worden alle functies, behalve de tijdmeting, uitgeschakeld totdat de batterij is vervangen.

Als de batterij van uw horloge bijna leeg is, ontvangt u een melding van de Festina Connected-app.

Vervang de batterij bij een Festina Connected-winkel of een andere gerenommeerde horlogewinkel. Zorg ervoor dat je horloge een druktest ondergaat nadat je de batterij hebt vervangen om er zeker van te zijn dat het nog steeds waterbestendig is.

Alleen door Festina Connected gecertificeerde batterijen, zoals Panasonic CR3032, kunnen in het horloge worden gebruikt om een ​​goede werking te garanderen.

Houd er rekening mee dat BR3032-batterijen niet mogen worden gebruikt in Festina Connected-horloges, aangezien deze niet in staat zijn om de stroom te leveren die nodig is om het horloge correct te laten functioneren.

Houd er rekening mee dat Festina Connected metalen armbanden individueel zijn ontworpen voor elk type horlogekast voor de best mogelijke pasvorm. Als u bij ons een metalen armband koopt, zorg er dan voor dat deze de juiste breedte heeft en past bij uw specifieke horlogemodel.

Om de band te verwisselen, wordt aanbevolen om een ​​horlogewinkel te bezoeken om schade te voorkomen.

De lengte van de schakelarmband wordt aangepast door de positie van de gesp te verplaatsen. Open de sluiting waarmee de sluiting aan de armband is bevestigd. Eenmaal geopend, kunt u de lengte aanpassen door de gesp naar een nieuwe positie te schuiven voordat u de gesp sluit om deze op zijn plaats vast te zetten.

U vindt het serienummer (10 letters) op uw telefoon of op het horloge zelf.

Op de klok

Het serienummer is op de achterkant van het horloge gegraveerd. Het moet 10 letters lang zijn en beginnen met een 1 of een 2.

Telefoon

Het serienummer van uw horloge is beschikbaar op uw telefoon nadat u deze hebt verbonden.

Android

Festina Connected App -> Instellingen -> Informatie

iPhone

In de Instellingen-app van je telefoon -> Festina Connected -> Over