Productinformatie

Ja , in de app, kan u via mijn afbeeldingen de wijzerplaat aanpassen met u afbeeldingen

Bij normaal gebruik blijft deze 2 weken beschikbaar.

De Festina Smartime heeft geen microfoon noch luidspreker

Wanneer u uw Smartime via de app en uw mobiel verbindt, is de taal dezelfde als uw mobiel.

De verbindings afstand bedraagt ongeveer 10 meter zonder hindernissen

U hoeft uw mobiel niet steeds bij u te hebben, vanaf de verbinding met uw mobiel zullen beiden met mekaar gesynchroniseerd worden.

• Zorg ervoor dat de Bluetooth aan staat
  • Activeer de bluetooth via instellingen
  • Zorg ervoor dat het besturingssysteem van uw mobiel Androis5.0+ is of IOS 8.0+
  • Zorg ervoor dat beide apparaten dicht genoeg bij mekaar liggen om zo een verbinding te kunnen maken
  • Beide apparaten moeten op 1 meter afstand van mekaar geplaatst worden. Zet aan en uit
  • Zorg ervoor dat de batterij van uw mobiel voldoende opgeladen is daar sommige apparaten bij te lage batterij de bluetooth uitschakelen.
  • Sluit het apparaat af met uw mobiel en verbind opnieuw.
  • Indien het probleem zich blijft voordoen, contacteer het service center.

iOS (version 8.0+) et Android (version 5.0+)

3 ATM / 30 meter : Spatwaterdicht, regenval.